Osmošolci se oglašajo iz Bohinja

5.9.2018
Nekaj osmošolcev je strnilo svoje vtise in vam jih pošilja v branje.

Najbolj všeč mi je bilo kolesarstvo, saj sem se popolnoma sprostil. Naučili smo se, kako moramo posredovati ob nesreči. Ko smo se vračali v dom, smo se ustavili na sladoledu.
Krenar Shabani, 8. a

Najbolj všeč mi je bilo lokostrelstvo, ker sem izvedel veliko novega in bil sem zelo dober. Bilo je zabavno.
Kristjan Milošević, 8. a

Najbolj mi je bilo všeč plezanje po naravni steni. Šli smo do plezalne stene, učitelj nam je povedal nekaj stvari, potem pa smo se privezali in eden po eden plezali do vrha. Všeč mi je bilo, ko sem se spustila s stene. Rada plezam.
Ana Leskovar, 8. a

Najbolj mi je bilo všeč plezanje, kljub temu da me je bilo strah. Ko sem se povzpel, mi je šlo kar dobro. Na vrhu je bilo malo težje, ker so bile manjše luknje. Z vrha je bil lep razgled.
Aleksandar Stojov, 8. b

Najbolj mi je bila všeč vožnja s kanuji, saj sem premagala strah. Vsi smo si oblekli rešilni jopič, vzeli vsak svoje veslo in odšli do Bohinjskega jezera. V kanuju smo bili trije. Učitelj nam je pokazal, kako se vesla.
Alejna Hamiti, 8. b

Najbolj mi je bilo všeč raziskovanje Bohinjskega jezera. Z mrežami smo lovili plankton, vodne bolhe, ribe in ostala bitja. Vozili smo se tudi s kanujem in raziskovali jezero. Naredili smo tudi nekaj kemijskih poskusov.
Selena Topčagić, 8. b

Vsi skupaj vas lepo pozdravljamo.

Razredničarki Zdenka Ožinger Hrovat in Dalila Beus ter osmošolci