Počitniško varstvo na OŠ Ledina

24.6.2019
Spoštovani starši,
ob koncu šolskega leta, v dneh od 26. 6. do 12. 7. 2019, nudimo možnost počitniškega varstva za učence od 1. do 4. razreda (izjemoma tudi 5. razreda), in sicer med 7. in 17. uro. Učenci bodo imeli malico v šoli, kosilo pa v vrtcu Ledina. Stroške (vstopnine, malica, kosilo) boste poravnali po položnici. V primeru finančnih težav napišite pisno prošnjo za pomoč iz šolskega sklada in jo priložite prijavnici.

Program bodo izvajali ledinski učitelji. Vodila ga bo prof. slov. Nina Bokalič, ki na OŠ Ledina dela v okviru projekta Usposabljanje na delovnem mestu, ki ga izvaja Zavod RS za zaposlovanje. Učitelji bodo učencem nudili različne športne in ustvarjalne delavnice, obiske kulturnih inštitucij, bazenov, Hiše eksperimentov, živalskega vrta ipd.

Če ste zainteresirani, vas prosimo, da izpolnite prijavnico in jo do petka, 14. 6. 2019, oddate v tajništvo šole. V primeru, da bo prijav preveč, bomo upoštevali datum prijave. Več informacij dobite pri Nini Bokalič preko e-pošte nina.bokalic@o-ledina.si.

Naši učitelji se veselijo veselih in pestrih počitniških dni, ki jih bodo preživeli z vašimi otroki.

Marija Valenčak, ravnateljica