Obvestilo in urnik za prvi šolski dan

26.8.2011
Dragi učenci in učenke!
Verjamemo, da ste se dodobra naužili vseh vrst počitniških doživetij, pred vami je novo obdobje, polno raznolikih doživetij in šolskih obveznosti. V novo šolsko leto bomo skupaj vstopili 1. septembra 2011.

Ta dan pa bo pravi praznik za prvošolce. Učiteljice jih bodo ob 9.00 pričakale v srednji telovadnici, kjer bodo ob kulturnem programu skupaj naredili prve korake v svet novega šolskega življenja. S seboj pripeljite mamico, očka ali pa kar oba, šolsko torbo pa pustite doma.

Ostali učenci se ob 8.15 zberete v matičnih učilnicah. Pričakujejo vas vaši razredniki, s katerimi boste preživeli prvi dve šolski uri. V drugi šolski uri se vam bo pridružil še sorazrednik.

Učenci od 2. do 7. razreda boste imeli štiri učne ure pouk po posebnem urniku, učenci 8. in 9. razreda pa boste imeli pet ur.
Učenci, ki ste se vpisali v podaljšano bivanje, boste s svojimi učiteljicami podaljšanega bivanja urejali svoje učne kotičke in v igri spoznavali nove prijatelje.

Vsa prehrana je urejena že za prvi šolski dan. Torej vsi, ki ste se v juniju prijavili na dopoldansko malico, kosilo ali popoldansko malico, boste obroke že dobili.

V torbi naj bodo ob zvezkih, svinčnikih in beležki seveda tudi copati.

Učitelji se veselijo ponovnega srečanja z vami.
V veselem pričakovanju prvega šolskega dne vas lepo pozdravljam,

Marija Valenčak, ravnateljica

...............................................................................................................................

Urnik prvega šolskega dne