Ledinski pevci prispeli v neokrnjen del Slovenije

9.3.2012
Po precej dolgi in vijugasti vožnji smo ledinski pevci prispeli v neokrnjen del Slovenije - v Radence ob Kolpi, kjer nas je pričakal prenovljen dom. Najprej smo odšli v jedilnico, saj smo si zaslužili pošteno večerjo.

Po večerji smo dobili nove glasbene prijatelje; učenci iz 3. in 4. razreda so si izbrali starejše učence, da so postali njihovi zaupniki in pomočniki. Saj veste, vsi smo bili nekoč majhni in smo v tujem svetu potrebovali droben nasvet ali pomoč pri postiljanju.

Sledila je zanimiva aktivnost, kjer smo izbirali ledinsko glasbeno ogledalo. Starejši glasbeni prijatelj je moral mlajšemu pokazati zanimiv gib, mlajši pa je bil njegovo zrcalo - za njim je ponovil gibe. Izbrali smo zmagovalce. Za najboljši gib sta bili izbrani Hannah Fras, Lana Meško in Silvia Fishinger , najbolj iskrivo navihano ogledalo pa sta predstavili Eva Pavlin in Alma Tadel. Častno 3. mesto sta si prislužili Mila Fürst in Nika Brecelj.

Sledilo je razvrščanje po sobah in seveda težko pričakovane pevske vaje. Tako iz doma ravno v tem hipu odmevajo čudoviti ledinski glasovi.

Pa mirno noč ...

Ekipa pevskega vikenda