Obvestilo in urnik za prvi šolski dan

29.8.2012
Dragi učenci in učenke!
Verjamemo, da ste se dodobra naužili vseh vrst počitniških doživetij, pred vami je novo obdobje, polno raznolikih doživetij in šolskih obveznosti. V novo šolsko leto bomo skupaj vstopili 3. septembra 2012. Ta dan pa bo pravi praznik za prvošolce. Učiteljice jih bodo ob 9.00 pričakale v srednji telovadnici, kjer bodo ob kulturnem programu skupaj naredili prve korake v svet novega šolskega življenja. S seboj bodo prvošolci pripeljali mamico, očka ali pa kar oba, šolsko torbo pa bodo pustili še doma.

Za učence od 2. do 4. razreda je organizirano jutranje varstvo od 6. ure dalje v učilnici št. 6/P. Ostali učenci se ob 8.15 zberete v matičnih učilnicah. Pričakujejo vas vaši razredniki, s katerimi boste preživeli prvi dve šolski uri. V drugi šolski uri se vam bo pridružil še sorazrednik. Učenci od 2. do 7. razreda boste imeli štiri učne ure pouk po posebnem urniku, učenci 8. in 9. razreda pa boste imeli pet ur.

Učenci, ki ste se vpisali v podaljšano bivanje, boste s svojimi učiteljicami podaljšanega bivanja urejali svoje učne kotičke in v igri spoznavali nove prijatelje.

Vsa prehrana je urejena že za prvi šolski dan. Dopoldanska malica je organizirana za vse učence, kosilo in popoldanska malica pa bosta na voljo vsem, ki ste se v juniju na ta obroka prijavili.

V torbi naj bodo ob zvezkih, svinčnikih in beležki seveda tudi copati.

Učitelji in vsi ostali delavci šole se veselimo ponovnega srečanja z vami. V veselem pričakovanju prvega šolskega dne vas lepo pozdravljamo. 

Vodstvo šole

...............................................................................................................................

Urnik prvega šolskega dne