Simbioz@ delavnice na Osnovni šoli Ledina

16.2.2015
Spoštovani starši! OŠ Ledina v projektu Simbioza sodeluje že tretje leto. Lani smo si prislužili tudi naziv Simbioza šola.  
V oktobru 2014 smo na naši šoli v sklopu projekta Simbioza giba izvedli posebno uro športa. Učenci 3. razredov so k uri športa povabili svoje dedke in babice. Novico o dogodku si lahko preberete na naši spletni strani.

V okviru projekta Simbioza šola ponovno toplo vabimo medse dedke in babice naših učencev. Zanje smo pripravili 7 računalniških delavnic.   

Želimo ustvarjati družbo, kjer mladi spoznavajo, kakšno bogastvo modrosti se skriva v starejših, in kjer starejši verjamejo v prihodnost predvsem zaradi solidarnih mladih, ki ponudijo roko pomoči.   

Pridružite se nam na enem, dveh ali vseh sedmih terminih delavnic, kjer vam bomo skupaj z učenci prostovoljci (izbrani v sodelovanju s šolskim računalnikarjem) predstavili osnove uporabe računalnika in spleta. Delavnice so brezplačne in temeljijo na medgeneracijskem sodelovanju in prenosu znanja z mladih na starejše.

Število mest je omejeno.

Prosimo vas, da jim prenesete vabilo in urnik.  Izpolnjeno prijavnico lahko vnuki (naši učenci) oddajo v tajništvo šole.


 Tina Žvab, lokalna koordinatorica projekta Simbioza