Obvestilo za pevske zbore

20.3.2019
Dragi pevci in pevke!
V torek, 26. 3. 2019, bomo vsi trije zbori OŠ Ledina zapeli na Festivalu otroških in mladinskih pevskih zborov »Pomladna prepevanja«, ki bo letos potekal v Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani.

Ta dan bodo imeli pevci MLADINSKEGA PEVSKEGA ZBORA 1. šolsko uro generalko v učilnici glasbene umetnosti, 2. šolsko uro pouk po urniku in malico s svojimi sošolci. Takoj po malici se zberejo pred jedilnico.

OTROŠKI PEVSKI ZBOR bo imel 1. šolsko uro pouk po urniku, od 9.00 do 9.45 generalko v učilnici glasbene umetnosti. Takoj po vaji, ob 9.45, bodo pevci OPZ imeli malico v matični učilnici.

CICI otroški pevski zbor bo imel 1. šolsko uro pouk, ob 9.00 malico v matični jedilnici, ob 9.45 pa generalko v učilnici glasbene umetnosti.

VSI SKUPAJ se bomo zbrali pred jedilnico ob 10.15 in odšli z avtobusom ob 10.45 v Zavod sv. Stanislava, kjer bomo imeli ob 11.30 tonsko vajo.

KONCERT BO OB 12.00 V VELIKI DVORANI ZAVODA SV. STANISLAVA V LJUBLJANI. Koncert bo trajal predvidoma 1 uro. Pevci bodo dobili svoje sedeže v dvorani in bomo vsi skupaj spremljali celoten koncert.

Po koncertu bodo vsi pevci dobili priložnostno malico. Z avtobusom se bomo vrnili v šolo predvidoma ob 14.00. Pevci bodo imeli kosilo takoj po prihodu v šolo.

Pevci OPZ naj bodo oblečeni v kavbojke, majice dobijo v šoli.
Pevci MPZ se oblecite v črno in/ali rdeče.
Pevci CICI zborčka se oblecite po lastni izbiri.

Lep pevski pozdrav
Dalila Beus