Vabilo na predavanje za starše - Sorojenci in odnosi med njimi

5.11.2019
Spoštovani,

starše otrok do 18. leta starosti vabimo na predavanje z naslovom Sorojenci in odnosi med njimi, ki bo v ponedeljek, 18. novembra 2019, od 17.00 do 18.30 v prostorih Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana).
Predavanje je namenjeno staršem vseh otrok do 18. leta starosti – predšolskih in šolskih, tistih z značilnim razvojem in tudi tistih s posebnimi potrebami. Želimo si, da se na predavanje prijavijo starši in ne strokovnjaki. Udeležba je brezplačna.
Predavanje bo imela Kaja Praprotnik, univ. dipl. psihologinja.

Elektronske prijave odpremo v torek, 5. novembra, ob 12.00. Prijave zbiramo izključno preko e-prijavnice, ki bo odprta od 12.00 ure naprej. Prijavite se s klikom na povezavo:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctRP6rEkXfchHMY3v98HAT4e7nO8fTmSak4SXpafZ487DiBw/viewform?vc=0&c=0&w=1
Vsi tisti, ki se boste prijavili, vas pričakujemo na predavanju (vodimo listo prisotnosti). Priporočamo, da se prijavite čim prej, ker je število mest omejeno. Vaša prijava je zabeležena, če dobite nekaj minut po prijavi na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo.

Informacije o predavanju so objavljene tudi na spletni strani: https://icpika.si/za-starse-seminarji-predavanja-delavnice/sorojenci-in-odnosi-med-njimi-predavanje-za-starse/

Veseli bomo, če informacijo delite z drugimi starši. Hvala.
Sabina Pšeničnik, koordinatorica programov IC Pika
Tel.št.. 01/ 4342-360
www.icpika.si