Pouk na daljavo za učence 1.a, 3.a in 5.b

9.1.2022
V 1.a, 3.a in 5.b je bil potrjen primer okužbe s SARS-CoV-2. Za učence, ki so bili z okuženo osebo v visokorizičnem tesnem kontaktu, je bila odrejena karantena. Zaradi navedenega razloga bomo za učence 1.a, 3.a in 5.b pouk izvajali na daljavo. Pouk na daljavo bo v vseh treh oddelkih od 10. 1. 2022 do 14. 1. 2022 potekal v učnem okolju MS Teams. Prehrano je odjavila šola.

Obveščamo vas še o dveh novostih:

1. Izvajanje PCR testiranja bo za učence, ki imajo pozitivne rezultate pri samotestiranju s hitrimi testi, potekalo v Stožicah, in sicer vsak dan med 7.30 in 9.30 ter dodatno še ob ponedeljkih, sredah in petkih, med 12.00 in 14.00. Na testiranje se učencem iz ljubljanskih šol ni potrebno predhodno prijaviti, na lokaciji le povedo, iz katere šole prihajajo.

2. Od 10. 1. 2022 je skrajšano trajanje karantene na 7 dni.

Vse starše prosimo, da spremljate zdravstveno stanje otrok. Ob pojavu morebitnih znakov bolezni covid-19 (slabo počutje, prehladni znaki, kašelj, vročina, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, izguba vonja ali okusa, bolečine v žrelu …), naj otrok ostane doma, starši pa takoj obvestite razrednika in otrokovega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli nadaljnja navodila. Zdravnik bo ocenil, ali je potrebna napotitev na vstopno točko zdravstvenega doma za odvzem brisa.

Ključne informacije o koronavirusu SARS-CoV-2 so dostopne na naslednji povezavi: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

Za kakršnekoli dodatne informacije nam lahko pišete na
info@o-ledina.si.

Vodstvo šole