Prvi šolski dan

29.8.2022
Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši,
počitnice se počasi bližajo h koncu in ledinska vrata se bodo 1. septembra 2022 ponovno odprla. Upamo, da ste počitnice preživeli tako, kot ste si zamislili, si odpočili, prebrali kakšno zanimivo knjigo, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za novo šolsko leto.
S poukom bomo pričeli v četrtek, 1. septembra 2022, ob 8.30.
Ta dan bo pravi praznik za prvošolce. Sprejem bo ob 10.00 v srednji telovadnici. Prvošolci bodo s seboj pripeljali mamico, očka ali pa kar oba, šolsko torbo pa bodo pustili še doma.

Za učence bo organizirano jutranje varstvo od 6.30 do 8.30 v učilnici 6.
Učenci od 2. do 9. razreda začnejo s poukom ob 8.30. Učenci od 2. do 7. razreda bodo imeli štiri učne ure pouka po posebnem urniku, učenci 8. in 9. razreda pa bodo imeli pet ur. Urnik prvega šolskega dne bo objavljen na spletni strani šole.

V torbi naj bodo ob zvezkih, svinčnikih in beležki  tudi copati. Učenci na predmetni stopnji naj v šolo pridejo tudi s potrebščinami za urnik 1. šolskega dne.
Učenci, ki so vpisani v podaljšano bivanje, bodo s svojimi učiteljicami podaljšanega bivanja urejali svoje učne kotičke.

Prva dva dneva šolskega leta boste starši lahko pospremili svoje učence do učilnice. Priporočamo, da starši ob vstopu v šolo nosite zaščitne maske.
Vsa prehrana je urejena že za prvi šolski dan. Dopoldanska malica je organizirana za vse učence. Prav tako gredo na prvi šolski dan na kosilo vsi učenci 2. in 3. razreda, ostali (od 4. do 9. razreda) pa le, če so na kosilo naročeni. Tudi popoldanska malica bo na voljo že prvi šolski dan.

Tudi v tem šolskem letu vas bomo seznanjali z vsemi informacijami in priporočili, ki jim bo potrebno slediti pri našem delu in vsakdanjiku v šoli.
Naj bo šolsko leto 2022/23 obarvano z znanjem, optimizmom, zdravjem in dobrimi odnosi.

Vodstvo šole