EKO KARTICE Thermana Laško

5.10.2011
Eko kartica je brezplačna kartica družbe Thermana d. d. in društva Sobivanje in je na razpolago vsem učencem in učiteljem.
Kartica omogoča naslednje popuste:
- 20 % popust na kopanje za otroke in odrasle v enem od najatraktivnejših termalnih centrov v Sloveniji (za eno družino zadošča ena kartica),
- 15 % popust na počitnice za odrasle in gratis bivanje za enega otroka do 12. leta(za eno družino zadošča ena kartica).

Vsak član ob prvem prihodu v Thermano in oddani Eko kartici na izbranem prodajnem mestu izpolni prijavnico o včlanitvi v Thermana club (Modra kartica je brezplačna, Zlata kartica z letno članarino in dodatnimi ugodnostmi). Pogoj za koriščenje ugodnosti z naslova Eko kartice je včlanitev v Thermana club.

Posebna ponudba za končni izlet v Thermani Laško – v Thermani so pripravili ponudbo za končne izlete ali športne dni. Ta vključuje 30 % popuste na kopanje in posebno ponudbo za prehrano ter vrsto drugih aktivnosti. Za koriščenje kartice mora biti med koristniki vsaj en otrok.

Eko kartica velja za enkratno uporabo. Učenci in učitelji lahko dobijo večje število kartic, odvisno od želja.
Eko kartice lahko dobite oziroma naročite pri Zvonki Rožanec pred začetkom pouka v učilnici 1. b razreda, št. učilnice 34.

Za projekt Ekošola kot način življenja,
Zvonka Rožanec