Zbiranje rabljene smučarske oziroma deskarske opreme

31.3.2012
Spoštovani starši! Osnovna šola Ledina vsako leto za učence 6. razredov organizira zimsko šolo v naravi (smučanje, deskanje na snegu). Ker vsi učenci nimajo svoje opreme, si jo za te učence izposodimo iz Osnovne šole Vič, kar pa je včasih težko ali celo nemogoče, če se nam termini prekrivajo.

Da bi našim učencem čimbolj olajšali izposojo in jih motivirali za zimske športe, smo se odločili, da poskusimo zbrati nekaj kompletov rabljene smučarske oziroma deskarske opreme. Če imate kakršen koli kos rabljene opreme, ki ga ne potrebujete več, Vas prosimo, da ga podarite šoli.

To opremo bomo uporabljali tudi za izposojo učencem predmetne stopnje ob zimskih športnih dnevih, pa tudi za domov ob novoletnih in zimskih počitnicah. V poštev bi prišla naslednja oprema:

 -  smuči ali deske, dolžine 110−155 cm,
 -  smučarski ali deskarski čevlji, velikosti 35−43,
 -  palice,
 -  čelade, običajne velikosti.

Zbiranje bo potekalo v času zbiranja odpadnega papirja, in sicer v torek, 17. 4. 2012, od 7.00 do 9.00 ure in od 15.00 do 17.00 ure na šolskem igrišču. Če ta dan ne boste utegnili dostaviti opreme, me, prosim, pokličite na telefonsko številko 031 / 235-363, da se dogovorimo za nadomestni termin.

Želim si, da bi nam s skupnimi močmi uspelo zbrati potrebno opremo.

Lepo Vas pozdravljam.

Janez Podgoršek, prof. športne vzgoje

Marija Valenčak, ravnateljica