Izid glasila Ledina piše

26.5.2013
Spoštovani starši,
pred Vami je čisto sveža številka šolskega glasila Ledina piše. Tokrat prvič v e-obliki. Učenci novinarskega krožka so se potrudili, da so vanj vtkali zanimive utrinke z literarnega popotovanja, dogodke iz šolskih klopi, s počitnic ali iz varnega domačega zavetja. Oživeli so pravljični junaki, besede so se združile v rime, na dan so privreli spomini …

V tem glasilu smo se res potrudili, da bi objavili prispevke prav vseh učencev na razredni stopnji in zajeli veliko število ustvarjalcev s predmetne stopnje.

Bliža se čas poletja, ko načrtujete, kako boste preživeli počitnice. Ledinci so pravi svetovni popotniki. V šolskem glasilu Vas bodo popeljali vse od Amsterdama, Rima, Dubaja, Londona, Afrike … pa tja do Filipinov. Kdo ve, morda bo prav kateri od teh popotnih dnevnikov navdih za Vaše naslednje potovanje.

In ne prezrite zanimivih intervjujev. Spoznali boste prisrčna drugošolca, vrhunskega ledinskega športnika, urednico oddaje Dobro jutro, enega najpopularnejših režiserjev, zelo zanimivo mamo, učiteljici, nekdanjo županjo, znanega pisatelja ...

Zagotovo pa Vam bo najbolj prijetno, ko boste brali prispevke svojega otroka in njegovih vrstnikov. Prepričana sem, da boste našli nekaj zase.

Želim Vam prijetno branje našega glasila.

Katarina Rigler Šilc, urednica šolskega glasila Ledina piše