Medgeneracijsko druženje v telovadnici v okviru projekta Simbioza giba

12.10.2016

V okviru tedna projekta Simbioza giba, ki je po vsej Sloveniji potekal med 10. in 16. oktobrom 2016, so učenci prvih, drugih in tretjih razredov povabili v šolo babice, dedke, mamice in očete ter druge sorodnike, da se jim pridružijo v času ure športa.

Obisk je bil zares izjemen. Gostje so z navdušenjem sodelovali, prav tako učenci, ki so bili na svoje sorodnike zelo ponosni. Medgeneracijsko sodelovanje je telovadnico napolnilo s športnim elanom in nasmejanimi, zadovoljnimi obrazi. Po končanem druženju smo goste povabili v jedilnico na pogostitev, kjer so se v sproščenem vzdušju prijetno družili, osvežili in spočili ter se iskreno zahvalili za čudovito doživetje.

Za prijetno izkušnjo medgeneracijskega druženja so poskrbeli učitelji športa Lorin Möscha, Urška Ilar in Janez Podgoršek, ki so pripravili dinamičen športni program in vodenje. Učiteljice Mirijam S. Žvegla, Barbara Kosirnik, Vera Krizmanić, Zvonka Rožanec, Monika Krošelj, Tatjana Klančar, Natalija Rožnik, Marjeta Žorž in Nadja Ulcej so poskrbele za prijetno in sproščeno vzdušje, sprejem in fotografiranje, Ivanka Miklavčič za okusno in zdravo pogostitev, Petra Kordiš za vabila.

Gostom se za obisk srčno in iskreno zahvaljujemo, prav tako vsem zaposlenim, ki so sodelovali v projektu.

Nadja Ulcej