Delovna sobota

29.11.2017
Spoštovani starši in učenci!
V soboto, 2. decembra 2017, imamo na Osnovni šoli Ledina v skladu z LDN delovno soboto. Na ta dan bomo izvedli humanitarno prireditev LEDINEC LEDINCU – USTVARJAMO ČAROBNI ČAS ZA VSE.

Učenci pridejo v šolo ob 9.00, nastopajoči učenci pa v skladu z navodili mentorjev. Zberejo se učilnicah in gredo na ogled prireditve. Po prireditvi bodo imeli malico in nato delavnice na temo Bolnišničnih oddelkov OŠ Ledina.

Ob 11.30 bo prireditev za starše, pred in po prireditvi pa ste starši in učenci vabljeni na bazar in druženje v srednjo telovadnico. Devetošolci pripravljajo sladko presenečenje; izkupiček bo namenjen njihovi valeti.

Učenci naše šole in bolnišničnih šolskih oddelkov že izdelujejo praznične voščilnice, okraske in druge predmete, ki jih bodo z veseljem namenili prodaji; izkupiček pa bo namenjen za šolski sklad. Z nakupom novoletnih voščilnic in manjših daril lahko počakate do 2. decembra 2017 in svojim najbližjim ali poslovnim partnerjem namenite izdelke, ki so nastali izpod rok ledinskih učencev.

Verjamemo, da si boste vzeli čas in sobotno dopoldne preživeli v prijetni družbi za dober namen.

Jutranjega varstva in OPB na ta dan ni. Prav tako na šoli ne bo kosila.

Marija Valenčak, ravnateljica


VEČ INFORMACIJ