Ledinski pevski valovi 2011

13.2.2011
Učenci otroškega in mladinskega pevskega zbora OŠ Ledina so od 11. do 13. 2. 2011 v Portorožu, kjer imajo intenzivne pevske vaje in druge športno-ustvarjalne aktivnosti. Nastanjeni so v CŠOD Burja v naselju Seča, ki se razprostira na gričevnatem polotoku nad marino v Luciji.

PETEK, 11. 2. 2011

Ledinski pevci in pevke so srečno prispeli v Portorož in se razporedili po sobah. Po večerji so bile skupne pevske vaje, kjer sta se oba zbora naučila novo pesem Pustite nam ta svet.
Potem so se pevci in pevke utrujeni odpravili v svoje sobe in po daalljjšššeeemmm večernem pogovoru zaspali.

SOBOTA, 12. 2. 2011

Noč je bila kratka. Dan smo začeli z zajtrkom. Potem smo odšli na jutranji sprehod do igrišča, kjer smo na igralih dokazali, da smo še vedno »majhni« otroci. Sledile so intenzivne pevske vaje. Po malici smo se udeležili delavnice nakita. Po kosilu smo imeli prosti čas, ki smo ga preživeli ob igranju badmintona, nogometa in namiznega tenisa. Potem smo svoj čas namenili kulturi in si ogledali umetniški park Forma Viva.
Polni nove energije smo se vrnili v pevsko delavnico, kjer smo intenzivno pripravljali program za pevsko revijo in letni koncert. Sledila je mozaična delavnica, kjer smo uživali ob izdelavi zrcal. V literarni delavnici smo se pomerili v kreativnem pisanju.
Po morski večerji - danes so bile ribe - smo odšli peš v center Portoroža. Obiskali smo eno najbolj znanih slaščičarn in se posladkali s tortico in sladoledom.
Ob poslušanju morskih valov smo tonili v spanec …


In kašen je tabor po mnenju naših pevcev in pevk? 

Lesketavo-luštkan
Edinstveno-emocionalen
Duhovito-dinamičen
Idealno-iskriv
Neškodljivo-nor
Avanturistični-allegro


LEDINA POJE
NA LEDINSKIH PEVSKIH VALOVIH 2011