Zadnji dan nepozabnega pevskega vikenda

17.2.2013
Po večerji smo se odpravili na sprehod do Portoroža. Ob poti smo se ustavili in ob spremljavi morskih valov zapeli pesem Pustite nam ta svet. Potem smo odšli v slaščičarno in se posladkali s tortico, s sladoledom ali z vročo čokolado. Ob pol desetih smo se vrnili v dom. Ker smo bili zelo utrujeni, smo tokrat kar hitro zaspali.

Zbudili smo se v sončno nedeljsko jutro. Po zajtrku so se nekateri učenci pomerili v igranju namiznega tenisa. Večina učencev pa je odšla v svoje sobe, kjer so jih izpraznili in se pripravili za odhod. Trenutno imajo učenci in učenke otroškega pevskega zbora intenzivno pevsko vajo, učenci in učenke mladinskega pevskega zbora pa šivajo okraske na svoje unikatne peresnice.

Učenci so po delavnicah in pevskih vajah odšli na sproščujoč sprehod po bližnjem parku, kjer so že občudovali prve pomladanske marjetice. Nastale so čudovite fotografije, prav tako pa smo posneli zadnjo linijo unikatnega nakita, ki so ga ustvarili učenci otroškega pevskega zbora za pomlad/poletje 2013.

Ob 13.00 je kosilo, za nedeljo, kot se spodobi, pečenka, ob 14.00 pa je odhod proti Ljubljani.

Tim pevskega vikenda