Veselimo se povrnitve razgibanega šolskega vrveža

29.5.2020
V ponedeljek, 1. 6. 2020, se v svoje matične učilnice vračate učenci 1., 2., 3., 4., 5. in 9. razredov (brez delitev). Istega dne se prenehajo izvajati ure za učence z učnimi težavami, ki smo jih izvajali minuli teden. V sredo, 3. 6. 2020, pridete v šolo še učenci 6., 7. in 8. razredov, ki imate v ponedeljek in torek še šolanje na daljavo.

Ob vrnitvi v šolo se pouk pri obveznih in izbirnih predmetih za vse razrede izvaja po rednem urniku. Dopolnilnega, dodatnega pouka, ur fleksibilne diferenciacije in interesnih dejavnosti ne bomo izvajali. DSP se bo izvajal po dogovoru.

Za vhod v šolo se še vedno uporablja le stranski vhod z igrišča.
Pouk bo potekal pretežno v eni učilnici. Menjajo se le učitelji.
Vaše matične učilnice so:
- 6.a bo v učilnici 47, 6.b bo v učilnici 51.
- 7.a bo v učilnici 39, 7.b bo v učilnici 40.
- 8.a bo v učilnici 52, 8.b bo v učilnici 49; za MUS še v 48.
- 9.a bo v učilnici 42, 9.b bo v učilnici 37; za MUS še v 41.

Jutranje varstvo in podaljšano bivanje se bosta izvajala v prostorih in v obsegu kot pred zaprtjem šole. Igrala na šolskem igrišču bodo zaradi zagotavljanja higiene na voljo le za pouk in podaljšano bivanje, zato prosto igranje po 17.00 ne bo mogoče. Prehrana bo organizirana kot običajno (malica, kosilo, popoldanska malica). Učenci v jedilnici ne dežurate (tudi pri vhodu ne dežurate več). V tem času je šolska knjižnica odprta v omejenem obsegu. V knjižnico učenci vstopate posamezno.

Uporaba mask za zaposlene in za učence, starejše od 12 let, je priporočljiva v primeru, ko je razdalja manjša od 1,5 metra. Učenci od 4. do 8. razreda morate prinesti razrednikom podpisane izjave, da ste zdravi.

Več je opisano v obvestilu za starše.

Na šoli se veselimo povrnitve razgibanega šolskega vrveža.

Učitelji in učiteljice OŠ Ledina