Šolska knjižnica je odprta

3.11.2020
Obveščamo vas, da je v tem tednu podaljšanih šolskih počitnic (2. do 6. 11. 2020) šolska knjižnica odprta za izposojo knjig. V knjižnico lahko pridete v času uradnih ur, to je vsak šolski dan od 8.00 do 15.00. Svoj prihod pa morate predhodno sporočiti na e-naslov katarina.podobnik@o-ledina.si in upoštevati tudi vse varnostne ukrepe, ki so predpisani za gibanje zunaj in znotraj šole (biti morate zdravi in obvezno nositi masko).

Hkrati vas obveščamo, da je ljubljanska splošna knjižnica MKL ponovno odprta za izposojo knjižničnega gradiva, le da morate tam gradivo predhodno naročiti, ki ga potem osebno prevzamete ali pa vam ga pošljejo po pošti. Več o njihovih pogojih poslovanja in izposoje si preberite na njihovi spletni strani: https://www.mklj.si/.

Vsem učencem in učenkam torej predlagamo, da v svoj urnik učenja vključijo tudi prebiranje knjig, ki jih bodo sprostile, nasmejale, zabavale... in jih vsaj za nekaj časa odpeljale stran od vsakodnevnih obveznosti ali morebitnih skrbi. Pazite nase in ostanite zdravi.

Lepo vas pozdravljam.
Katarina Podobnik, šolska knjižničarka