Od 12. 4. 2021 bo pouk potekal na šoli

9.4.2021
Spoštovani starši,
za nami je še sedem dni pouka na daljavo. Po našem mnenju je potekal uspešno. Tokratna novost so bili rekreativni odmori, ki so, še posebej na razredni stopnji, odlično zaživeli.

Z 12. 4. 2021 se ponovno za vse učence odpira šola. Pravila in omejitve ostajajo v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem. Posebej bomo pozorni na delo v stalnih skupinah »mehurčkih«, nošenju zaščitnih mask ter na zračenje prostorov. V kolikor bo mogoče, bodo športne aktivnosti v čim večji meri potekale zunaj.

O podrobnostih samotestiranja vas bomo obvestili takoj, ko bomo prejeli natančnejša navodila. Informativna poizvedba med učenci od 7. do 9. razreda na naši šoli je pokazala, da je samotestiranju naklonjena slaba polovica učencev.

Vsi si resnično želimo, da bi šola ostala odprta za vse učence in bi pouk potekal kar se da normalno. V ta namen še enkrat prosim in apeliram na vas, da otrok ne pošiljate v šolo, če kdorkoli v družini kaže znake prehladnih obolenj, dokler se ne potrdi ali zavrže sum na okužbo s koronavirusom.

Vljudno prosim, da nas za vsak sum ali potrjeno obolelost otrok s covid-19 obvestite. Le tako lahko šola hitro in učinkovito ukrepa, preden se okužba razširi.

Za sodelovanje se vam lepo zahvaljujem.

Marija Valenčak
ravnateljica