Sodelovanje 2. A v oddaji Jutro na Planetu - rubrika Planet Bere

24.11.2022
Trije učenci 2. A razreda (Neža, Julija in Pavel) in šolska knjižničarka OŠ Ledina Katarina Podobnik smo v četrtek, 24. 11. 2022, sodelovali v televizijski oddaji Jutro na Planetu oz. rubriki Planet bere. To je rubrika, v kateri vsak četrtek sodelujejo učenci posameznih šol, kjer skupaj z avtorji knjig ter voditeljema poklepetajo o prebrani knjigi, ki je izbrana za tisti teden. Za ta četrtek je bila izbrana knjiga avtorice Darje Divjak Jurca z naslovom Vsak kaj zna z ilustracijami Anke Kočevar, ki je skupaj z nami gostovala v studiu.

Knjigo smo z vsemi učenci 2. A naprej prebrali v razredu, nato pa smo se o njej in avtorici knjige ter ilustratorki pogovarjali tudi v šolski knjižnici. Pripravili smo nekaj vprašanj za ilustratorko in kratek prizor z ročnimi lutkami.

Z našo predstavitvijo smo bili zelo zadovoljni. Iskrene čestitke vsem trem učencem. Ilustratorko in oba voditelja pa smo razveselili tudi z majhno pozornostjo, to je vrečko piškotov, ki smo jih dan prej spekli z učenci in babico enega izmed učencev.

Oddaja je bila posneta v živo. Ogledate pa si jo lahko na spodnji povezavi v arhivu oddaj Jutro na Planetu televizije Planet TV v času med 9.50 in 10.00.

Katarina Podobnik, šolska knjižničarka in Monika Krošelj, razredničarka 2. A