Sprejem zlate generacije ljubljanskih osnovnih šol 2011

15.6.2011
Učenci OŠ Ledina, ki so vsa leta osnovnošolskega izobraževanja dosegali nadpovprečne rezultate (ocena 4,5 in več – povprečje skozi celo obdobje šolanja) so bili vabljeni pred Mestno hišo, kjer so jim bile podeljene lente Zlate generacije 2011. Med 612 učenci in učenkami iz 47 ljubljanskih osnovnih šol je lento Zlate generacije prejelo tudi 18 Ledink in Ledincev.

Prejemniki lente so naslednji ledinski učenci in učenke: - iz 9.a: Luka Gajić, Maiken Ana Kores, Adis Kožar, Marjeta Merjasec, Eva Sikošek, Ana Smrekar in Lana Zorko; - iz 9.b: Vid Fugina, Jaka Golob, Max Kuhelj Bugarič, Tana Chris Kestner in Tim Perme; - iz 9.c: Gašper Jelen, Gašper Kolbezen, Arne Peter Jevnikar, Taja Knific, Urban Marinko in Jaka Sodja.

Županu MOL-a, gospodu Zoranu Jankoviću, je pripadal pozdravni nagovor, spregovorila pa je tudi gospa Marija Fabčič, načelnica OPVI. Plesni program je pripravila plesna šola Kazina. Ledince in Ledinke je spremljala gospa Sonja Vidrih, na oder in do svojih sedežev pa so šli skupaj z gospo ravnateljico, Marijo Valenčak.

Iskrene čestitke vsem Ledinkam in Ledincem za izjemne učne rezultate!