Tačke pomagačke so odšle na počitnice

23.6.2023
Učenci 2. a in 2. b OŠ Ledina so skupaj z učiteljicama Natalijo Rožnik in Nino Godeša pripravili srčno zaključno srečanje ob koncu šolskega leta 2022/23.
Thor je skozi celo šolsko leto strpno poslušal mlade bralce, ki so mu brali po pragramu R. E. A. D- Beremo s tačkami. Ob vsakem srečanju je pregledal urejenost torb in peresnic, prevohljaril učilnico in šolske hodnike. Učenci so mu prinesli priboljške, mu risali risbice, pisali zgodbice in z njim delili svoje dogodivščine. Nekateri so premagali strah in ga zadnja srečanja že čohljali. Z vodnico Dušanko so spoznali veliko novih znanj o kužkih, njihovih navadah, posebnostih … Najbolj smo se razveselili novice, da je Thor postal ponosni očka 9 mladičkom. Srečanje po tej novici je bilo pravo razredno praznovanje.
Na zaključno srečanje sta prišla terapevtski par kuža Thor in njegova vodnica Dušanka ter psička Abi z vodnikom pripravnikom Mitjo.
Srečanje je bilo zelo zanimivo, saj sta se Abi in Thor odlično pripravila na predstavitev. Prikazala sta vrsto vragolij. Mi pa smo jima v zahvalo narisali risbice, napisali zgodbe, zapeli pesmice in se preprosto družili.
Čudovito smo se imeli.
Ob zaključku leta se zahvaljujemo društvu Tačke pomagačke, terapevtskemu paru Dušanki P. Premate in kužku Thoru za vsa prijetno učljiva druženja in se že veselimo novih v prihajajočem šolskem letu.

Koordinatorica projekta Šolski pes: Natalija Rožnik