Zabavno in ustvarjalno druženje bodočih prvošolcev

30.1.2024
V torek, 30. 1. 2024, so na povabilo ledincev prišli na obisk poleg staršev tudi bodoči prvošolci. Starši so na sestanku izvedeli veliko zanimivega in prijetno pokramljali z učiteljicami, ravnateljico, pomočnico ravnateljice ter svetovalno delavko.
Otroci pa so v času sestanka uživali na ustvarjalni in športni delavnici, ki so ju zanje pripravili učitelji podaljšanega bivanja in športa. Na ustvarjalni delavnici so v taktilni strukturi ponosno izdelali svojega ledinskega metulja. Nekateri so v rokah prvič držali čopič, vsi pa so z njim in mekol lepilom zbrano lepili krpice blaga, s katerimi so ozaljšali metulja.
Na športni delavnici so se sprostili ob igri z obroči, v spretnostnih igrah na blazini, gredici ter poskokih na odskočni deski.
Zaključek druženja je potekal v jedilnici, kjer so se okrepčali in veselo pokramljali. Domov so odšli s svojim ledinskim metuljem, ki jim bo krajšal čas do prvošolskih dni.
Za prijetno doživetje in druženje v šoli so za predšolske otroke poleg učiteljic Eme, Zvonke, Taje in Nadje poskrbele tudi ledinske učenke 3., 4. in 5. razreda: Neža, Amina, Iva, Zala in Viva.

Nadja Ulcej, koordinatorica srečanja