Ledina ima talent

24.6.2011
IZA IN KANY STA NAVDUŠILA PUBLIKO IN STROKOVNO ŽIRIJO
Tudi letos so Ledinci dokazali, da se med nami skriva ogromno talentov. Na prireditvi Ledina ima talent, ki sta jo profesionalno povezovala Filip Smrekar Apih in Gaja Filač, je nastopilo 11 ledinskih zvezd, ki so se borile za laskavi naslov talent OŠ Ledina. Najprej nas je s svojim glasom in petjem očarala lanskoletna zmagovalka Eva Pavlin iz 7.a razreda. Nato se začelo zares. Vzdušje je bilo napeto. Vsi nastopajoči so imeli s seboj navijaško skupino s transparenti. Komisija, sestavljali so jo gospa Žana Ude, gospod Laszlo Herman in gospa Dalila Beus, je imela res zahtevno nalogo. Izbrati je morala šest finalistov. Med tem časom se je občinstvo nasmejalo ob gledanju videospota, v katerem nastopajo slavne A.L.A SEKICE. Po nastopu šestih finalistov je komisija morala izbrati tri superfinaliste.

Medtem pa smo si ogledali igrico o Grdem račku, ki so jo v angleškem jeziku pripravili učenci iz 4. b. Moramo priznati, da so pravi talenti za jezike!

In končno smo dočakali, da je komisija razglasila rezultate. Tretje mesto si je s prečno flavto priigrala Ajda Zala Obreza iz 4.b, drugo so zasedle četrtošolke Eva Gregorič, Iza Cimerman in Judita Zabukovec s svojo plesno-akrobatsko koreografijo, na prvem mestu pa svetita pravi plesni zvezdi Iza Šilc in Kany Michel Obenga.

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo!

Vsem nastopajočim se je ravnateljica, gospa Marija Valenčak, s posebnimi priznanji zahvalila za sodelovanje.

Pohvalo in zahvalo si zaslužijo še:

1. člani komisije: gospa Žana Ude (predsednica strokovne komisije), gospod László Herman in gospa Dalila Beus
2. gospod Vlado Štribl in gospod Bogdan Lavrič za tehnično podporo
3. gospa Natalija Halič Porzio.
4. gospa Lidija Stanič za organizacijo in izvedbo prireditve
5. gospa Marija Valenčak, ravnateljica

Vsem iskrena hvala!