Bodoči prvošolci že drugič v OŠ Ledina na ustvarjalno-športnih delavnicah

18.6.2024
V torek, 18. 6. 2024, so otroci, ki si bodo septembra letos v OŠ Ledina nadeli rumene rutice in postali najmlajši ledinci, v velikem številu obiskali Ledino. Starši so na sestanku izvedeli veliko koristnega za vstop v šolo, otroci pa so v času sestanka uživali na ustvarjalni in športni delavnici, ki so ju zanje pripravili učitelji podaljšanega bivanja.
Na ustvarjalni delavnici so poslikali vreče za copate, ki jih bodo uporabljali mnoga leta in tako poskrbeli, da bodo copati pospravljeni, Muca Copatarica pa ne bo imela veliko dela. Na športni delavnici so se sprostili v spretnostnih igrah na blazini, gredici, v štafetnih igrah in igrah z žogo.
Zaključek druženja je potekal v jedilnici, kjer so se okrepčali in veselo pokramljali. Domov so odšli s svojo unikatno poslikano vrečo za copate, ki bo od septembra krasila garderobo.
Za prijetno doživetje in druženje v šoli so za predšolske otroke poleg učiteljev Gašperja, Ane, Dragice, Zvonke, Taje in Nadje poskrbeli tudi ledinski učenci 3. razredov ter drugi učenci šole, starejši sorojenci bodočih prvošolcev.

Besedilo in fotografije: Nadja Ulcej