Otroški praznični bazar

20.12.2012
Učenci od 1. do 5. razreda so v predprazničnem času v času podaljšanega bivanja z veseljem in navdušenjem ustvarjali za Otroški praznični bazar. Izdelali so unikatne voščilnice, glinene izdelke, okraske, zašili vrečke, ki so jih napolnili s sivko, pripravili naravno kopel s sivko, posadili božično žito … Obiskovalce bazarja so v predprazničnem vzdušju pričakali nasmejanih obrazov in jim ponosno ponudili svoje izdelke.

V 1. a je z učenci ustvarjala Nadja Ulcej, v 1. b Tanja Šercer, Zvonka Rožanec in Vera Krizmanić, v 2. a Monika Krošelj, v 2. b Tatjana Užnik, v 3. a Tatjana Klančar, v 3. b Tina Žvab, v 4. a Marija Nemanič, v 4. b Vlasta Koprivnikar in v 5. razredih Natalija Lampič.

S hvaležnostjo in z veseljem Vam sporočamo, da smo s prostovoljnimi prispevki na Otroškem prazničnem bazarju 2012, ki je potekal od 3. do 7. 12. 2012, zbrana denarna sredstva v višini 503,42 EUR razdelili na oddelke podaljšanega bivanja. Z zbranimi prostovoljnimi prispevki bomo za obogatitev dela v oddelkih podaljšanega bivanja v dogovoru z učenci kupili didaktične in športne pripomočke, družabne igre oziroma denar namenili drugim dejavnostim..

Srčna hvala učencem, staršem, učiteljem in obiskovalcem za sodelovanje, saj ste s prostovoljnimi prispevki, s svojim delom, z izdelki in z materialom obogatili in omogočili, da so učenci lahko z Vami delili ustvarjalnost in čarobnost predprazničnega časa.

Nadja Ulcej, učiteljica; v imenu učencev in učiteljev oddelkov podaljšanega bivanja,

Dobrosrčnost je zaklad,
z njo si zidaš zlati grad,
majhna je dovolj velika,
da sonca sreče se dotika.
(Mirijam S. Žvegla)