Šola v naravi na Kopah

8.3.2013
4. 3. 2013
Danes smo se vsi šestošolci zbrali na Taboru, se vkrcali na avtobus in se polni pričakovanja odpeljali proti smučišču Kope. Tam smo se lepo razporedili v sobe, večinoma zadovoljni s svojimi sostanovalci. Čakalo nas je tudi okusno kosilo. Kmalu smo se podali na snežne strmine, kjer so smučarje razporedili v tri skupine – in še posebna skupina za bordarje. Ko smo prišli v Lukov dom, smo imeli nekaj prostega časa, potem pa je sledila prav tako okusna večerja. Sledil je tudi večerni pohod, potem pa smo vsi utrujeni popadli v mehke, udobne postelje.

Lara Pustatičnik

5. 3. 2013
Dan smo začeli z zajtrkom, nato pa že odšli na sončno smučišče. Ko smo prišli v dom, smo se lačni zapodili v jedilnico. Kot vedno, smo imeli nekaj prostega časa in nato spet odšli smučat, bordat, uživat. Ko smo se vrnili, smo imeli najboljšo malico na svetu in veliko prostega časa, ki smo ga koristno izkoristili. Zdaj, po večerji, smo na zanimivih delavnicah.

Lara Pustatičnik

6. 3. 2013
Zbudili smo se v megleno jutro. Pojedli smo slasten zajtrk in odšli na smučišče. Po smučanju smo pojedli kosilo, popoldansko smučanje pa je zaradi res slabih razmer odpadlo. Igrali smo se bingo, ogledali športni film in imeli predavanje o varnosti na smučišču. Zvečer je sledilo nočno smučanje v katerem smo vsi uživali.

Lara Pustatičnik

7. 3. 2013
Danes je podobno vreme kot včeraj, samo da manj piha. A smo vseeno smučali. Najbolj od vsega nas je grela misel na večerno zabavo. Po večerji (pica!) smo se odšli uredit in ko smo prišli v disko, so nas učitelji že čakali z glasbo in začelo se je … in prekmalu končalo.

Neznani Pisec