Natalija Rožnik – NAJUČITELJICA

17.6.2014
Na OŠ Ledina se je ob 11.00 pričela slavnostna prireditev, ki je bila namenjena podelitvi naziva za najučiteljico v šolskem letu 2013/2014. Ta laskavi naziv si je s svojo srčnostjo, strokovnostjo in predanostjo prislužila gospa Natalija Rožnik, učiteljica razrednega pouka. Izbor najboljše učiteljice ali učitelja v državi prirejata revija Ona in civilna iniciativa Kakšno šolo hočemo.
V srednji telovadnici so učenci OŠ Ledina najučiteljici pripravili slovesen program pod mentorstvom gospe Bojane Polak. Sledili so kratki nagovori in čestitke ravnateljice gospe Marije Valenčak, župana gospoda Zorana Jankovića, dr. Mance Košir in predsednika sveta staršev dr. Mitja Štularja.
Najučiteljica Natalija Rožnik je iz rok odgovorne urednice One gospe Sabine Obolnar prejela bon za tisoč evrov, na ta dogodek pa jo bosta spominjali tudi dve sliki, prva je delo slikarja Denisa Stariča, druga pa je delo akademskega slikarja Lászla Hermana. Nagrajenka je v ganljivem govoru povedala, da je sreča, da ima poklic, ki ga čuti kot poslanstvo in izziv.
Gospe Nataliji Rožnik za prestižno nagrado iskreno čestitamo!