Ledinski pozdrav počitnicam

24.6.2014
V torek se je v veliki telovadnici odvijala prireditev Ledinski pozdrav počitnicam. Uvodna točka je pripadala Giti Kovačič, učenki 6.b  razreda, ki je prisotne pozdravila z glasbeno točko. Sledila je akrobatika, kjer so ledinski učenci pokazali, kaj vse zmorejo. Simpatični moderator Lorin Möscha je po pozdravnem nagovoru napovedal  potek prireditve.

Osrednji del je bilo tekmovanje v odbojki, kjer so se pomerili učenci in učitelji. Tekma je bila izenačena, na koncu pa so vendarle slavili učenci. Morda ne gre spregledati tudi dejstva, da so ekipo učencev sestavljali kar štirje nadarjeni člani družine Žabić. Vrhunec prireditve je bil nastop akrobatsko-navijaške skupine Frogs. Plesalke so svoj nastop izvrstno predstavile in marsikdo sploh ni mogel verjeti, kaj vse zmorejo. Med posameznimi seti odbojke so nastopile tudi pevke mladinskega pevskega zbora OŠ Ledina. Pod mentorstvom Anje Roger so se predstavile z Ritmo-igrijo.

Ledina vsako leto najboljšim športnikom  ob koncu šolskega leta podeli spominska priznanja in praktične nagrade. Letošnji naziv Naj športnika so si prislužili kar štirje Ledinci: Anže Ferš Eržen, Gal Meško in  Lara ter Peter Podgoršek. Prireditev je s solo petjem zaključila Sara Bajc, učenka 6.a razreda. Prireditev je bila tako odmevna, da se je za rezultate posameznih setov pozanimala tudi ekipa POP TV in s kamero ujela najbolj iskrive utrinke.

Po končani prireditvi so Ledinke in Ledinci odšli po spričevala ter se napotili zasluženim počitnicam naproti.

Katarina Rigler Šilc