Imamo zlato in srebro ter 46 bronov – logično!

7.11.2014
Letos je na šolski ravni v znanju logike tekmovalo 76 učencev.  Kar  46 jih je osvojilo bronasto priznanje (skoraj 61  %). Na državno tekmovanje se je uvrstilo 6 učencev, kjer so se potegovali za srebrna in zlata priznanja. 

Učenci, ki so zastopali našo šolo, so bili: Rok Štular, 7.b;   Matias Podnar, 7.a;   Erazem Ivanc, 8.a;  Eva Brvar, 9.b;  Rebeka Dobravec,  9.a;  Matic Zavadlal, 9.a.

Odlično se je izkazal Rok Štular in svoje strnil vtise takole: »Zjutraj v soboto, 18. oktobra 2014, smo odšli na državno tekmovanje iz logike. Najprej je bila na sporedu predstavitev šole in uvodni govori. Po tem smo odšli do svojih učilnic, kjer smo začeli s tekmovanjem. Testna pola je bila sestavljena iz štirih nalog. Nekatere so bile težje, druge lažje. Kar nekaj časa sem porabil za razumevanje vseh nalog, vendar sem se na koncu uspešno »prebil« skozi. Za tekmovanje smo imeli na voljo 60 minut. Zadnjih 10 minut sem se zamudil s pregledom. Po končanem tekmovanju smo dobili sendviče, nato pa smo odšli domov. Dokaj sitno se mi je zdelo, da sem moral na rezultate čakati do petka, vendar sem jih končno dočakal. Bil sem zelo vesel, saj sem bil na tekmovanju 10. in sem dobil zlato priznanje. Upam, da bo naslednje leto spet tako!« (Rok Štular, 7.b)

Izkazali smo se res odlično. Rok Štular je osvojil zlato priznanje, Eva Brvar pa srebrno. Uspeha smo bili zelo veseli. Obema ČESTITAMO!  

Ines Štular, vodja tekmovanja