Ledina ima talent

24.6.2013
ROCKOVSKA SKUPINA THE BOX IZ 7.A ZATRESLA LEDINSKA TLA

Prireditev Ledina ima talent postaja že tradicija, kot se za šolo s tradicijo tudi spodobi. Tudi letos so Ledinci dokazali, da se med nami skriva ogromno talentov.


Na prireditvi Ledina ima talent, ki sta jo profesionalno povezovala šestošolka Eva Gregorič in leto starejši Domen Pinter, je nastopilo 12 ledinskih zvezd (prijavljenih je bilo 16), ki so se borile za laskavi naslov talent OŠ Ledina. Najprej smo si ogledali posrečen in ganljiv videospot, s katerim se generacija vsestransko ustvarjalnih devetošolcev poslovila od osnovnošolskih klopi. Nato je gospa ravnateljica nagovorila vse učence in učitelje ter podelila priznanje za Naj športnika Anžetu Feršu iz 8.a. Nato se začelo zares. Ogledali smo si 3 plesne koreografije, 2 dramski igrici, prikaz karate veščin, poslušali violinski nastop in tri skladbe, izvajane s trobento, solo pevsko točko, posnetek parkourja ter nastop rock skupine. Vzdušje je bilo napeto. Vsi nastopajoči so imeli s seboj navijaško skupino s transparenti. Komisija, sestavljali so jo gospa Barbara Tacar, gospod Lorin Möscha in gospa Dalila Beus, je imela res zahtevno nalogo. Izbrati je morala šest finalistov. Med tem časom je občinstvo s svojo plesno točko Toreador očaral Kany Obenga. Po nastopu šestih finalistov je komisija morala izbrati tri superfinaliste.

Tretje mesto so si z igro Urška priigrali učenke in učenci iz 5.b, drugo je s stasom in glasom osvojila pevka Ana Vatovec iz 8.b in prvo je pripadlo obetajoči rock skupinici, v kateri temperamentno igrajo Jure Žigon (bobni), Jure Zavadlal (kitara) in Marko Oblak (kitara).

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo!

Seznam nastopajočih


Vodja prireditve: Lidija Stanič