Prednovoletna prireditev

24.12.2014
V sredo, 24. 12. 2014, je bila na osnovni šoli tradicionalna praznična prireditev. Voditeljska para,  Karin Merlak in Mark Košir ter Andrej Risteski in Gaber Repovž,  sta iz voščil ledinskih devetošolcev stkala vezno besedilo za božično-novoletno prireditev. Med iskrenimi voščili so se zvrstili ledinski umetniški ustvarjalci. Nija Vrhvec in Sandra Čuk sta zaplesali, Sara Bajc pa je zapela pesem Stay. Prireditev sta obogotila tudi otroški in mladinski pevski zbor pod vodstvom gospe Dalile Beus. Vrhunsko plesno predstavo je s svoo točko Ledini podaril plesalec Kany Obenga. Pravo božično vzdušje sta z božičnimi pesmimi pričarali Ajda Zala Obreza na prečni flavti in Ana Marinko na oboi.

Za konec pa so se predstavili še učenci gledališkega kluba. Naprej so odigrali igro z naslovom Likovna vzgoja, kjer je avtorica scenarija Eva Brvar ujela utrinke šolske ure. Za konec pa so se redstavili še z gledališko igro z naslovom Matija in Nežka. Julia Bratuša, Karin Merlak, Peter Podgoršek, Lana Šeško in Ana Jana Špiletič so odlično odigrali svoje vloge.

Sceno je pripravila Barbara Tacar,  za tehniko sta poskrbela Vlado Štribl in Peter Podgoršek, mentorica prireditve pa je bila Katarina Rigler Šilc.